Deurwaarder

Deurwaarders en bewindvoerders

Hoe vervelend dat ook is voor betrokkenen, hoort het ontruimen van woningen, bijvoorbeeld wegens huurachterstand, tot de dagelijkse werkzaamheden van een gerechtsdeurwaarder.
Bij overlijden, huurbeëindiging of verkoop van de woning staan ook bewindvoerders regelmatig voor het probleem dat een woning moet worden leeggemaakt.

Multi Woon Service neemt u dan alle zorgen uit handen. Wij coördineren de werkzaamheden met vaste en betrouwbare samenwerkingspartners en zorgen ervoor dat de woning snel, vakkundig en discreet wordt leeggeruimd. Alles wat daarbij komt kijken, is onze verantwoordelijkheid. Daar heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar. Bovendien heeft u het voordeel dat voor u alles wordt geregeld vanuit één vertrouwd aanspreekpunt.

De standaardoptie voorziet in het leeg en bezemschoon opleveren van de woning.

Maar Multi Woon Service biedt meer!

Wij verzorgen full-serviceoplossingen waarvoor wij nauw samenwerken met andere bedrijven. Onder eigen paraplu zijn onder meer bouwkundige diensten en schilderwerkzaamheden beschikbaar.
In overleg met de opdrachtgever kan Multi Woon Service dan ook tal van aanvullende werkzaamheden en maatwerkoplossingen verzorgen, variërend van kleine reparaties tot (beperkte) renovaties, opknap- en schilderbeurten.
Ook kan een woning spic en span gepoetst worden opgeleverd.

Op aangeven van de opdrachtgever wordt de inboedel in onze eigen loods opgeslagen in degelijke houten kisten. Bederfelijke waren en andere spullen die daarvoor door de opdrachtgever zijn aangewezen, worden afgevoerd en gestort.