Zorginstelling

Zorginstellingen

Zorginstellingen kunnen op verschillende manieren worden geconfronteerd met het probleem dat een woning moet worden leeggeruimd. Bijvoorbeeld als de instelling optreedt als verhuurder van extramurale zorgwoningen en een alleenstaande huurder zonder (bekende) erfgenamen komt te overlijden.
Maar ook als in een intramurale voorziening een bewoner komt te overlijden, heeft de zorginstelling er alle baat bij dat nabestaanden de woning op korte termijn leegmaken.

Multi Woon Service neemt dan alle zorgen uit handen. Wij coördineren de werkzaamheden met vaste en betrouwbare samenwerkingspartners en zorgen ervoor dat de woning snel, vakkundig en discreet wordt leeggeruimd. Alles wat daarbij komt kijken, is onze verantwoordelijkheid.
Daar heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar. Bovendien heeft u het voordeel dat voor u alles wordt geregeld vanuit één vertrouwd aanspreekpunt.

De standaardoptie voorziet in het leeg en bezemschoon opleveren van de woning.

Maar Multi Woon Service biedt meer.

Wij verzorgen full-serviceoplossingen waarvoor wij nauw samenwerken met andere bedrijven. Onder eigen paraplu zijn onder meer bouwkundige diensten en schilderwerkzaamheden beschikbaar.
In overleg met de opdrachtgever kan Multi Woon Service dan ook tal van aanvullende werkzaamheden en maatwerk verzorgen, variërend van kleine reparaties tot (beperkte) renovaties, opknap- en schilderbeurten.
Ook kan een woning spic en span gepoetst worden opgeleverd.

Op aangeven van de opdrachtgever kan de inboedel in onze eigen loods worden opgeslagen in degelijke houten kisten. Bederfelijke waren en andere spullen die daarvoor zijn aangewezen, worden afgevoerd en gestort.