Notaris

Notarissenpakket

Als een notaris een nalatenschap of echtscheiding in behandeling heeft, is er vaker sprake van een eigen woning. Als die moet worden verkocht, kan de inboedel een probleem vormen. Dat probleem kan zich ook voordoen bij een executie in opdracht van een hypotheekverstrekker.

In de praktijk brengt dat de nodige rompslomp met zich mee omdat verschillende partijen moeten worden ingeschakeld bij het leeg en verkoopgereed maken van de woning.

Multi Woon Service neemt u dan alle zorgen uit handen. Wij coördineren alle werkzaamheden met vaste en betrouwbare samenwerkingspartners en zorgen ervoor dat de woning op de kortst mogelijke termijn voor verkoop beschikbaar is. Alles wat daarbij komt kijken, is onze verantwoordelijkheid. Daar heeft u als notaris geen omkijken naar!
Bovendien heeft u het voordeel dat voor u alles wordt geregeld vanuit één vertrouwd aanspreekpunt dat staat voor snel, goed en discreet handelen. Desgewenst verzorgen wij ook een proces-verbaal van constatering, het openen van sloten en het vernieuwen van cilinders en sloten.
Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven die wij vooraf duidelijk met u communiceren.
Uiteindelijk levert u dat een aanzienlijke kostenbesparing én tijdwinst op!

Het standaardpakket voorziet in het leeg en bezemschoon opleveren van de woning.

Maar Multi Woon Service biedt meer!

Wij verzorgen full-serviceoplossingen waarvoor wij nauw samenwerken met andere bedrijven. Onder eigen paraplu zijn onder meer bouwkundige diensten en schilderwerkzaamheden beschikbaar.
In overleg met de opdrachtgever kan Multi Woon Service dan ook tal van aanvullende werkzaamheden en maatwerk verzorgen, variërend van kleine reparaties tot (beperkte) renovaties, opknap- en schilderbeurten.
Ook kan een woning spic en span gepoetst worden opgeleverd.